Over mij

Ik ben Elisa Nijenhuis en werk met veel plezier in mijn eigen praktijk, Pluk pmt. Wellicht overweeg jij contact op te nemen voor een kennismaking of ben je nieuwsgierig naar wie ik ben en wat mij beweegt als therapeut.
Voor mijn studie ben ik in 2008 vanuit Friesland naar Zwolle verhuisd en gaan houden van de mooie stad, de natuur en mijn man. We wonen samen met onze hond in Zwolle. Het grootste deel van de week werk ik in de kinder- en jeugd GGZ in Lelystad en daarnaast heb ik mijn eigen praktijk, Pluk pmt.

Ik vind het heerlijk om buiten actief bezig te zijn en kan mijn hoofd leegmaken met sporten zoals tennis, padel en wakeboarden. Dit wisselt trouwens nogal, soms komt er iets op mijn pad en raak ik daaraan verknocht. Inmiddels waardeer ik naast hard werken ontspannen bewegen steeds meer zoals wandelen met de hond of een rondje fietsen. 
Naast dat actief bezig zijn kan ik heerlijk bijkomen op mijn favoriete plek in huis is, bij de houtkachel. Ik pak dan graag een (luister)boek of scrol langs creatieve idee├źn en projecten voor in huis/de tuin.

Als therapeut ben ik open-minded en onderzoekend naar jouw interne processen en ben ik een spiegel voor de ander. Gevoelens en gedrag komen vaak ergens vandaan, het kan helpend zijn hier meer zicht op te krijgen. Daarnaast nodig ik je uit om verschillende manieren en vaardigheden te ervaren om te ontdekken wat een positieve invloed op jou kan hebben.

Ik ontwikkel mij graag als therapeut en volg jaarlijks diverse scholingen. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in affectregulerende vakterapie (ArVT), mindfulness, ACT, systemisch werken voor vaktherapeuten.